Johdanto

Tuotteen ESET Endpoint Security for Android (EESA) uusi sukupolvi on suunniteltu toimimaan uusissa ESET PROTECT- ja ESET PROTECT Cloud-hallintakonsoleissa, joilla voi hallita kaikkia ESET-tietoturvaratkaisuja etäsijainnista.

Tuotteen ESET Endpoint Security for Android versio 3 on yhteensopiva seuraavien kanssa:

ESET Security Management Center 7,

ESET PROTECT ja ESET PROTECT Cloud

ESET Endpoint Security for Android on suunniteltu suojaamaan yrityksen mobiililaitteita viimeisimmiltä haittaohjelmauhilta ja turvaamaan tietosi, vaikka laitteesi katoaisi tai se varastettaisiin. Se myös auttaa järjestelmänvalvojia pitämään laitteensa yrityksen turvakäytäntöjen mukaisina.

ESET Endpoint Security for Android voidaan ottaa käyttöön myös pienissä ja keskisuurissa yrityksissä ilman etähallintaa palvelulla ESET PROTECT. IT-teknikko, järjestelmänvalvoja tai todellinen käyttäjä voi jakaa ESET Endpoint Security for Android -kokoonpanonsa muiden kollegoiden kanssa. Tämä prosessi vähentää täysin tuoteaktivoinnin tarvetta ja jokaisen tuotemoduulin manuaalista käyttöönottoa, mitä muutoin edellytetään heti ESET Endpoint Security for Android:n asentamisen jälkeen.