Lataaminen ESETin verkkosivustolta

Lataa ESET Endpoint Security for Android skannaamalla alla oleva QR-koodi mobiililaitteesi QR-skannaussovelluksella:

QR_code_web

Vaihtoehtoisesti voit ladata ESET Endpoint Security for Android -ohjelman APK-asennustiedoston ESET-sivustolta:

1.Lataa asennustiedosto ESET-sivustosta.

2.Avaa tiedosto Android-ilmaisinalueella tai etsi se tiedostonhakusovelluksella. Tiedosto on tallennettu yleensä latauskansioon.

3.Varmista, että laitteesi sallii sovellukset tuntemattomista lähteistä. Voit tehdä tämän napauttamalla käynnistinkuvaketta launcher Androidin aloitusnäytössä tai valitsemalla Aloitus > Valikko. Napauta Asetukset > Suojaus. Tuntemattomat lähteet -asetuksen on oltava sallittu.

4.Kun olet avannut tiedoston, napauta Asenna.

important

ESET-verkkosivustolta ladattu ESET Endpoint Security for Android voidaan päivittää ESETin sivustolta ladatun tiedoston avulla. Sitä ei voi päivittää Google Playsta.