Käytännöt

Järjestelmänvalvoja voi lähettää tietyt kokoonpanot asiakaslaitteissa käynnissä oleviin ESET-tuotteisiin ESET PROTECT- tai ESET Security Management Center -verkkokonsolin käytännöillä. Käytäntöä voidaan soveltaa suoraan yksittäisiin laitteisiin sekä laiteryhmiin. Voit myös määrittää useita käytäntöjä tietokoneelle tai ryhmälle.

Käyttäjällä on oltava seuraavat oikeudet uuden käytännön luomiseen: lukuoikeudet käytäntöluettelon lukemiseen, käyttöoikeudet käytäntöjen määrittämiseksi kohdetietokoneisiin ja kirjoitusoikeudet käytäntöjen luomiseen ja muokkaamiseen.

Käytäntöjä sovelletaan staattisten ryhmien järjestyksen mukaan. Tämä ei kuitenkaan koske dynaamisia ryhmiä, joissa käytännöt otetaan käyttöön ensin alitason dynaamisissa ryhmissä. Tällä tavalla voit soveltaa käytäntöjä siten, että ne vaikuttavat merkittävämmällä tavalla ryhmärakenteen yläosaan, ja käyttää tarkempia käytäntöjä aliryhmissä. Tuotteen ESET Endpoint Security for Android käyttäjä, jolla on ylemmässä rakenteessa olevien ryhmien käyttöoikeudet, voi merkinnoillä ohittaa alemmalla tasolla olevien ryhmien käytännöt. Algoritmi on kuvattu ESET PROTECT:n online-ohjeessa.

Käytäntöjen asettaminen laitteelle poistaa vaihtoehdon muuttaa käytäntöohjattuja asetuksia paikallisesti. Nämä asetukset lukitaan muutoksia vastaan jopa järjestelmänvalvojan tilassa. Voit sallia väliaikaisten muutosten tekemisen luomalla Ohitustilan käytännön.

important

Tiettyjen käytäntöjen asettaminen saattaa edellyttää lisäluvan myöntämistä ESET Endpoint Security for Android -tuotteelle paikallisesti kyseisellä laitteella.

note

Suosittelemme, että määrität yleisiä käytäntöjä (esimerkiksi päivityspalvelinkäytännön) ryhmille, jotka ovat korkealla ryhmärakenteessa. Tarkempia käytäntöjä (esimerkiksi laitteen hallinta-asetukset) kannattaa määrittää syvemmälle ryhmärakenteessa. Alempi käytäntö korvaa yleensä ylempien käytäntöjen asetukset (ellei käytäntömerkinnöillä ole muutoin määritetty).

Oletuskäytännöt: ESET Endpoint Security for Android

Käytännön nimi

Käytännön kuvaus

Yleinen – Paras mahdollinen suojaus

ESET Endpoint Security for Android käyttää kaikkia mahdollisuuksia varmistaakseen laitteelle parhaan mahdollisen suojan.

Yleistä - Tasapainoiset asetukset

ESET Endpoint Security for Android käyttää useimmille asennuksille sopivia kokoonpanoja.

Yleistä – Suurin suorituskyky

ESET Endpoint Security for Android yhdistää uhkien suojauksen ja minimaalisen vaikutuksen jokapäiväisiin tehtäviin ja laitteen suorituskykyyn.