Startguide

Når app'en er installeret, så tryk på Administratoropsætning og følg vejledningen i startguiden. Denne procedure skal kun udføres af administratorer:

1.Vælg det Sprog, du vil bruge i ESET Endpoint Security for Android.

2.Vælg det Land, du er bosiddende i.

3.Hvis du vil hjælpe med at forbedre ESET-produkter ved at sende anonyme data om programanvendelsen, skal du markere afkrydsningsfeltet.

4.Tryk på Acceptér. Når du trykker på Acceptér, accepterer du slutbrugerlicensaftalen.

startup_wizard_012_1

5.Tryk på Acceptér for at acceptere slutbrugervilkårene.

6.Vælg Ja, administrer fra en fjernplacering for at knytte ESET Endpoint Security for Android til ESET PROTECT, eller udfør en manuel opsætning ved at trykke på Nej, beskyt kun.

7.Den manuelle opsætning kræver, at telefon- eller lagringstilladelserne er slået til. Tryk på Fortsæt, og tryk derefter på Tillad for at slå begge tilladelserne til.

8.Tryk på Fortsæt for at tildele tilladelsen Træk andre apps over.

9.En manuel opsætning kræver produktaktivering. Du kan aktivere ESET Endpoint Security for Android ved hjælp af en licensnøgle eller via EBA (ESET Business Account).

10.Lav en administratoradgangskode.

11.Beskyttelse mod fjernelse forhindrer uautoriserede brugere i at fjerne ESET Endpoint Security for Android. Tryk på Aktivér, og tryk derefter på Aktivér ved prompten Aktivér Enhedsadministrator.

12.Aktivér Brugsadgang, for at programmet kan fungere korrekt. Tryk på Fortsæt, og tryk derefter på ESET Endpoint Security for Android for at aktivere Brugsadgang. Tryk på pil tilbage to gange for at vende tilbage til startguiden.

13.Vælg indstillingen for enten at tillade eller afvise deltagelse i ESET LiveGrid®-feedbacksystemet. Du kan læse mere om ESET LiveGrid® i dette afsnit.

14.For ESET Endpoint Security for Android skal du enten vælge indstillingen Aktivér registrering eller Aktivér ikke registrering for potentielt uønskede programmer. Du kan finde flere oplysninger om disse programmer i dette afsnit. Tryk på Næste.

15.Tryk på Udfør for at afslutte startguiden og starte din første enhedsscanning.