Introduktion

Den nye generation af ESET Endpoint Security for Android (EESA) er designet til at arbejde med ESET PROTECT og ESET PROTECT Cloud, den nye administrationskonsol, som gør det muligt at udføre fjernadministration af alle ESET-sikkerhedsløsninger.

ESET Endpoint Security for Android version 3 er kompatibel med:

ESET Security Management Center 7,

ESET PROTECT og ESET PROTECT Cloud

ESET Endpoint Security for Android er udviklet til at beskytte virksomheders mobilenheder mod de seneste malwaretrusler og sikre dine data, også selvom du mister din enhed, eller den bliver stjålet. Det hjælper også systemadministratorer med at sikre, at deres enheder overholder virksomhedens sikkerhedspolitikker.

ESET Endpoint Security for Android kan også anvendes i små og mellemstore virksomheder uden behov for fjernadministration via ESET PROTECT. IT-teknikeren, systemadministratoren eller den faktiske bruger kan blot dele sin ESET Endpoint Security for Android-konfiguration med andre kolleger. Denne proces fjerner fuldstændigt behovet for produktaktivering og manuel opsætning af de enkelte produktmoduler, der ellers kræves umiddelbart efter installation af ESET Endpoint Security for Android.