Blokering efter programkategori

ESET Endpoint Security for Android giver administratoren mulighed for at blokere programmet i overensstemmelse med foruddefinerede programkategorier. I sektionen Blokeringsregler får du en oversigt over de oprettede regler og listen over blokerede programmer.

Hvis du vil ændre en eksisterende regel, skal du berøre og holde nede på reglen og trykke på Rediger action_button_edit.

Hvis du vil fjerne kriterier for en regel på listen, skal du berøre og holde nede på et af kriterierne, markere dem, du vil fjerne, og trykke på Fjern action_button_delete. Du kan rydde hele listen ved at trykke på VÆLG ALLE.