Antivirus

Antivirusmodulet beskytter din enhed mod skadelig kode ved at blokere trusler og derefter fjerne dem eller sætte dem i karantæne.

antivirus_005_1

Scan enhed

Scan enhed kan bruges til at undersøge, om der er infiltrationer på din enhed.

Visse foruddefinerede filtyper scannes som standard. Under en fuldstændig enhedsscanning kontrolleres hukommelsen, kørende processer og deres afhængige dynamiske linkbiblioteker samt filer, der er en del af det interne og flytbare lager. Der gemmes en kort oversigt over scanningen i en logfil, der er tilgængelig i sektionen Scanningslogge.

Hvis du vil afbryde en scanning, der allerede er i gang, skal du trykke på ikonet menu_icon_settings_uninstall.

Scanningsniveau

Du kan vælge mellem to forskellige scanningsniveauer:

Smart – Smart-scanning scanner installerede programmer, DEX-filer (eksekverbare filer til Android-operativsystemet), SO-filer (biblioteker) og ZIP-filer med en maksimal scanningsdybde på tre indlejrede arkiver og SD-kortindhold.

I dybden – Alle filtyper, uanset filtypenavn, scannes både i den interne hukommelse og på SD-kortet.

Automatiske scanninger

Ud over on-demand-enhedsscanning tilbyder ESET Endpoint Security for Android også automatiske scanninger. Du kan lære, hvordan du bruger On-Charger-scanning og planlagt scanning, ved at læse dette afsnit.

Scanningslogge

Sektionen Scanningslogge indeholder omfattende data om fuldførte scanninger i form af logfiler. Se afsnittet Antivirusscanningslogge i dette dokument for at få flere oplysninger.

Opdater registreringsmoduler

ESET Endpoint Security for Android Indeholder som standard en opdateringsopgave for at sikre, at programmet opdateres jævnligt. Du kan køre opdateringen manuelt ved at trykke på Opdater registreringsmoduler.

note

For at forhindre unødvendig båndbreddebrug, udsendes opdateringer efter behov, når en ny trussel tilføjes. Opdateringer er gratis med din aktive licens, men du skal måske betale et gebyr til en tjenesteudbyder for dataoverførsler.

Du kan finde en detaljeret beskrivelse af de avancerede indstillinger for antivirus i afsnittet Avancerede indstillinger i dette dokument.