Онлайн помощ на ESET

Търсене Български
Изберете темата

Въведение

Новото поколение на ESET Endpoint Security for Android (EESA) е проектирано да работи с ESET PROTECT и ESET PROTECT Cloud, новата конзола за управление, която позволява отдалечено управление на всички решения за защита на ESET.

ESET Endpoint Security for Android, версия 3, е съвместима с:

ESET Security Management Center 7,

ESET PROTECT и ESET PROTECT Cloud

ESET Endpoint Security for Android има за цел да защитава фирмени мобилни устройства срещу най-новите заплахи от злонамерен софтуер и да предпазва данните дори ако устройството бъде изгубено или откраднато. Програмата помага също така на системните администратори да поддържат устройствата в съответствие с правилата за защита на фирмата.

ESET Endpoint Security for Android може да се използва и в малки до средни фирми без необходимостта от отдалечено управление чрез ESET PROTECT. ИТ техникът, системният администратор или действителният потребител може просто да сподели конфигурацията си на ESET Endpoint Security for Android с други колеги. Този процес напълно премахва необходимостта от активиране на продукта и ръчна настройка на всеки модул на продукта, които иначе са задължителни веднага след инсталирането на ESET Endpoint Security for Android.