ESET Endpoint Security for macOS

Az ESET Endpoint Security for macOS 6 egy újszerű megoldást jelentő integrált biztonsági programcsomag. A ThreatSense® keresőmotor legújabb,az egyéni tűzfalunkkal kombinált verziója gyorsan és megbízhatóan védi számítógépét. Az eredmény egy olyan intelligens rendszer, amely szünet nélkül figyeli a számítógépet fenyegető támadási kísérleteket és kártevő szoftvereket.

Az ESET Endpoint Security for macOS 6 teljes körű biztonsági megoldás, mely a hosszú távú fejlesztések eredményeként minimális rendszerterhelés mellett kínál maximális védelmet. A korszerű technológia a mesterséges intelligencián alapuló elemző algoritmusok segítségével képes proaktív módon kivédeni a vírusok, kémprogramok, trójaiak, férgek, kéretlen reklámprogramok, rootkitek és más internetes károkozók támadását anélkül, hogy a rendszer teljesítményét visszafogná.

A szoftver elsősorban kisvállalati/vállalati környezetben működő munkaállomásokhoz készült. Az ESET PROTECT (korábbi nevén ESET Security Management Center) szoftverrel, együtt lehetővé teszi tetszőleges számú munkaállomás egyszerű kezelését, házirendek és szabályok alkalmazását, észlelések figyelését és bármely hálózati számítógép távoli felügyeletét.