Anpassning av meddelande om blockerad webbsida

I fälten Meddelande om blockerad webbsida och Grafik för blockerad webbsida kan du enkelt anpassa meddelandet som visas när en webbplats blockeras.

Detta är standardmeddelandet och -utformningen av meddelandet i webbläsare när en användare försöker komma åt en blockerad webbplats:

DIALOG_WEBSITE_BLOCKED

Användning

Låt oss blockera webbplatskategorin Vapen.

Ett exempel på ett meddelande om en blockerad webbsida kan vara:

Webbsidan %URL_OR_CATEGORY% blockerades eftersom den anses ha olämpligt eller skadligt innehåll.
Kontakta administratören för mer information.

Variabel

Beskrivning

%CATEGORY%

Kategorin blockerad webbkontroll.

%URL_OR_CATEGORY%

Webbplats eller kategori för blockerad webbkontroll (beror på blockeringsregeln för webbkontroller).

%STR_GOBACK%

Tillbaka-knappvärde.

%product_name%

ESET-produktens namn (ESET Endpoint Security)

%product_version%

ESET-produktens version.

Ett exempel på grafik för en blockerad webbsida kan vara:

Bildens storlek (bredd/höjd) ändras automatiskt om den är för stor.

Konfigurationen i ESET Endpoint Security ser ut så här:

CONFIG_WEB_CONTROL_CUSTOMIZE

Det anpassade meddelandet i webbläsaren när en användare försöker komma åt en blockerad webbplats ser ut så här:

DIALOG_WEBSITE_BLOCKED_CUSTOM