Interaktiva varningar

important

Letar du efter information om vanliga varningar och meddelanden?

• Uppdateringsinformationen är inte konsekvent

I avsnittet Interaktiva varningar under Meddelanden kan du konfigurera hur detekteringar ska hanteras av ESET Endpoint Security när ett beslut behöver fattas av användaren (till exempel potentiella nätfiskeplatser).

CONFIG_ALERT

Interaktiva varningar

Interaktiva varningsfönster visas om en detektering hittas eller om användaren måste ingripa.

Visa interaktiva varningar

• För ohanterade användare rekommenderar vi att alternativets standardinställning behålls (aktiverat).
  • För hanterade användare låter du inställningen vara aktiverad och väljer en fördefinierad åtgärd för användare i listan över interaktiva varningar.

Om Visa interaktiva varningar inaktiveras döljs alla varningsfönster och dialogrutor i webbläsaren. En fördefinierad standardåtgärd väljs automatiskt (till exempel att en potentiell nätfiskeplats blockeras).

Meddelanderutor

Vill du att popup-fönster stängs automatiskt efter en viss tid, markera Stäng meddelanderutor automatiskt. Stänger användaren inte själv varnings- och meddelandefönster, stängs de automatiskt efter den angivna tiden.

Bekräftelsemeddelande – visar en lista med bekräftelsemeddelanden du kan välja att visa eller inte visa.