Hur uppgraderar jag till Windows 10 med ESET Endpoint Security

warning

Vi rekommenderar starkt att du uppgraderar till den senaste versionen av din ESET-produkt och sedan laddar ned den senaste moduluppdateringarna innan du uppgraderar till Windows 10. Detta säkerställer maximalt skydd och bevarar dina programinställningar och din licensinformation under uppgraderingen till Windows 10.

Version 7.x:

Klicka på den aktuella länken nedan för att ladda ned och installera den senaste versionen som förberedelse innan du uppgraderar till Windows 10:

Hämta ESET Endpoint Security 7 32-bitars   Hämta ESET Endpoint Antivirus 7 32-bitars

Hämta ESET Endpoint Security 7 64-bitars   Hämta ESET Endpoint Antivirus 7 64-bitars

Version 5.x:

important

ESET Endpoint-produkter i version 5 befinner sig nu i slutet av sin livslängd. Det innebär att dessa inte längre är offentligt tillgängliga för hämtning. Vi rekommenderar starkt att du uppgraderar till den senaste versionen av ESET Endpoint-produkterna.

Andra språkversioner:

Om du söker en annan språkversion för din ESET-slutpunktsprodukt, besök vår nedladdningssida.

note

Mer information om kompatibiliteten för ESET-företagsprodukter med Windows 10.