Ändra installationsmapp (.exe)

När du har valt din preferens för detektering av potentiellt oönskade program och klickar på Ändra installationsmapp ombeds du att välja en plats för ESET Endpoint Security-installationsmappen. Som standard installeras programmet i följande katalog:

C:\Program Files\ESET\ESET Security\

Du kan ange en plats för programmoduler och -data. Som standard installeras de i följande respektive kataloger:

C:\Program Files\ESET\ESET Security\Modules\
C:\ProgramData\ESET\ESET Security\

Klicka på Bläddra för att byta dessa platser (rekommenderas inte).

CUSTOM_1

Klicka på Tillbaka och fortsätt sedan med installationsprocessen.