Bureaubladmeldingen

Bureaubladmeldingen worden weergegeven in de vorm van een pop-upvenstertje naast de systeemtaakbalk. Standaard worden deze meldingen 10 seconden weergegeven en verdwijnen ze vervolgens langzaam uit beeld. Dit is de belangrijkste manier waarop u door ESET Endpoint Security wordt geïnformeerd over geslaagde productupdates, apparaten die worden aangesloten, voltooide virusscantaken en nieuwe bedreigingen die zijn gevonden.

Meldingen weergeven op het bureaublad: we raden aan deze optie ingeschakeld te houden, zodat het product u kan informeren wanneer er een nieuwe gebeurtenis plaatsvindt.

Bureaubladmeldingen: klik op Bewerken om specifieke Bureaubladmeldingen in of uit te schakelen.

Geen meldingen weergeven wanneer toepassingen in de modus Volledig scherm worden uitgevoerd: alle niet-interactieve meldingen onderdrukken wanneer toepassingen in de modus Volledig scherm worden uitgevoerd.

Time-out in seconden: stel de zichtbaarheidsduur van meldingen in. De waarde moet tussen de 3 en 30 seconden liggen.

Transparantie: stel het transparantiepercentage voor meldingen in. Het ondersteunde bereik is 0 (geen transparantie) tot 80 (zeer hoge transparantie).

Minimaal detailniveau voor weergegeven gebeurtenissen: stel het ernstniveau voor meldingen in. Selecteer in het vervolgkeuzemenu een van de volgende opties:

• Diagnostisch: hiermee wordt informatie geregistreerd die nodig is om het programma en alle bovenstaande archieven af te stemmen.
  • Informatief: hiermee worden informatieve berichten geregistreerd, zoals berichten over netwerkgebeurtenissen die niet standaard zijn, waaronder berichten over geslaagde updates, plus alle bovenstaande records.
  • Waarschuwingen: hiermee worden kritieke fout- en waarschuwingsberichten vastgelegd ('Antistealth werkt niet goed' of 'Update mislukt').
  • Fouten: hiermee worden fouten en kritieke fouten geregistreerd ('Documentbescherming niet gestart').
  • Kritiek: hiermee worden alleen kritieke fouten geregistreerd, zoals fouten bij het starten van antivirusbeveiliging of een geïnfecteerd systeem.

In systemen met meerdere gebruikers meldingen weergeven op het scherm van deze gebruiker: hiermee kunnen geselecteerde accounts bureaubladmeldingen ontvangen. Als u bijvoorbeeld het beheerdersaccount niet gebruikt, typt u de volledige accountnaam. Vervolgens worden de bureaubladmeldingen voor het specifieke account weergegeven. Slechts één gebruikersaccount kan de bureaubladmeldingen ontvangen.

Toestaan dat meldingen schermfocus hebben: meldingen krijgen schermfocus en zijn toegankelijk via Alt+Tab.