Toepassingstatussen

Als u wilt configureren welke toepassingsstatussen worden weergegeven (bijvoorbeeld wanneer u antivirus- en antispywarebeveiliging onderbreekt of de gamer-modus inschakelt), gaat u naar Geavanceerde instellingen (F5) > Meldingen en klikt u op Bewerken om te selecteren welke toepassingsstatussen u wilt weergeven in het startgedeelte van het hoofdprogrammavenster.

De toepassingsstatus wordt ook weergegeven als uw product niet is geactiveerd of als uw licentie is verlopen. Deze instellingen kunt u wijzigen via ESET PROTECT-beleid.

CONFIG_APPLICATION_STATUS