Feilsøkingsveiviser

Feilsøkingsveiviseren overvåker i stillhet alle blokkerte tilkoblinger, og vil guide deg gjennom feilsøkingen for å korrigere brannmurproblemer med bestemte programmer eller enheter. Veivisere vil deretter foreslå å bruke et sett med regler hvis du godtar dem. Du finner Feilsøkingsviseren i hovedmenyen under Oppsett > Nettverk.

note

De følgende ESET kunnskapsbase-artiklene kan være tilgjengelige kun på engelsk: