Importer og eksporter innstillinger

Du kan importere eller eksportere en tilpasset .xml-konfigurasjonsfil for ESET Endpoint Security fra menyen Oppsett.

Import og eksport av konfigurasjonsfiler er nyttig hvis du må sikkerhetskopiere den gjeldende konfigurasjonen til ESET Endpoint Security for bruk på et senere tidspunkt. Eksportinnstillingene er også praktisk for brukere som vil bruke sin foretrukne konfigurasjon på flere systemer. De kan enkelt importere en .xml-fil for å overføre disse innstillingene.

Det er ganske enkelt å importere en konfigurasjon. I hovedprogramvinduet klikker du Oppsett > Importer/eksporter innstillinger, og velger deretter Importer innstillinger. Skriv inn filnavnet på konfigurasjonsfilen, eller klikk på knappen ... for å lete etter konfigurasjonsfilen du vil importere.

Trinnene for å eksportere en konfigurasjon er ganske like. I hovedprogramvinduet klikker du Oppsett > Importer/eksporter innstillinger. Velg Eksporter innstillinger, og skriv inn filnavnet på konfigurasjonsfilen (dvs. export.xml). Bruk nettleseren til å velge en plassering på datamaskinen der du vil lagre konfigurasjonsfilen.

note

Hvis du ikke har tilstrekkelige rettigheter til å skrive den eksporterte filen til den spesifiserte mappen, kan du bli møtt med en feilmelding.

IMPORTEXPORT_CONFIG