Kontroll av lisensintervall

ESET Endpoint Security må koble til ESET-serverne automatisk. For å endre denne innstillingen, gå til Avansert oppsett (F5) > Verktøy > Lisens. Som standard er Intervallkontroll satt til Automatisk, og ESET-lisensserveren sjekker produktet et par ganger hver time. I tilfelle økt nettverkstrafikk endrer du innstillingene til Begrenset for å redusere overbelastning. Når Begrenset er valgt, kontrollerer ESET Endpoint Security lisensserveren bare én gang per dag, eller når datamaskinen starter på nytt.

important

Hvis Intervallkontroll-innstillingen er satt til Begrenset, kan det ta opptil én dag å bruke alle lisensrelaterte endringer som gjøres via ESET Business Account /ESET MSP Administrator på ESET Endpoint Security-innstillingene.