Beskyttelse for e-postklient

Integrering av ESET Endpoint Security med e-postklienten øker nivået av aktiv beskyttelse mot ondsinnet kode i e-postmeldinger. Hvis e-postklienten din støttes, kan denne integrasjonen aktiveres i ESET Endpoint Security. Hvis integrasjon aktiveres, settes verktøylinjen for ESET Endpoint Security rett inn i e-postklienten, slik at e-postbeskyttelsen blir mer effektiv. Integrasjonsinnstillingene finner du i Avansert oppsett (F5) > Nett og e-post > Beskyttelse for e-postklient > E-postklienter.

CONFIG_MAIL_MISC

E-post som skal skannes

Aktiver e-postbeskyttelse etter klientplugins – Når den er deaktivert, er beskyttelsen via plugins for e-postklienten slått av.

Mottatt e-post – Kontrollerer e-postmeldinger som er mottatt, når aktivert.

Sendt e-post – Kontrollerer e-postmeldinger som blir sendt, når aktivert.

Les e-post – Kontrollerer e-postmeldinger som leses, når aktivert.

note

Vi anbefaler at du beholder Aktiver e-postbeskyttelse etter klientplugins aktivert.Selv om integrering ikke er aktivert eller funksjonell, er e-postkommunikasjon fortsatt beskyttet av protokollfiltrering (IMAP/IMAPS og POP3/POP3S).

Handling som skal utføres på infisert e-post

Ingen handling – Programmet gjenkjenner infiserte vedlegg, men lar e-postmeldingene forbli urørt uten å utføre noen handlinger.

Slett e-post– Programmet varsler brukeren om infiltrering(er) og sletter meldingen.

Flytt e-post til mappen Slettede elementer – Infisert e-post sendes automatisk til mappen Slettede elementer.

Flytt e-post til mappen (standard handling) – Infisert e-post sendes automatisk til den spesifiserte mappen.

Mappe – Spesifiser den tilpassede mappen der du ønsker å flytte infiserte e-poster til når disse oppdages.

Gjenta skanningen etter oppdatering – Skann de infiserte e-postene på nytt etter en oppdatering av deteksjonsmotoren, når aktivert.

Godta skanningsresultater fra andre moduler – Tillater e-postbeskyttelsesmodulen bruke skanningsresultatene mottatt fra de andre beskyttelsesmodulene i stedet for å skanne på nytt.