Passord for Avansert oppsett

For å beskytte oppsettsparameterne for ESET Endpoint Security for å unngå uautoriserte endringer, må du angi et nytt passord.

Administrerte miljøer

Administratoren kan opprette en retningslinje for passordbeskyttelse av innstillingene for ESET Endpoint Security på tilkoblede klientdatamaskiner. For å lage en ny retningslinje, se Innstillinger for beskyttet passord.

Uadministrert

Når du vil endre et eksisterende passord:

1. Skriv inn ditt gamle passord i feltet Gammelt passord.
  2. Skriv inn ditt nye passord i feltene Nytt passord og Bekreft passord.
  3. Klikk på OK.

Dette passordet kreves for eventuelle fremtidige modifikasjoner på ESET Endpoint Security.

Hvis du glemmer passordet ditt, kan tilgang til avanserte innstillinger gjenopprettes.

Les mer informasjon hvis du har glemt din ESET-utstedte lisensnøkkel, utløpsdato for lisensen din eller annen lisensinformasjon for ESET Endpoint Security.