ESET Hjelp på Internett

Velg tema

Om ESET Endpoint Security

Dette vinduet inneholder opplysninger om den installerte versjonen av ESET Endpoint Security, operativsystemressursene og systemressursene.

Klikk på Vis moduler for å se informasjon om listen over installerte programmoduler og versjonene av dem. Du kan kopiere informasjon om moduler til utklippstavlen ved å klikke på Kopier. Dette kan være nyttig ved feilsøking eller når du skal kontakte teknisk støtte.

ABOUT