ESET Online súgó

Keresés Magyar
Válassza ki a témakört

Jelszóval védett beállítások

A rendszer maximális biztonsága érdekében fontos, hogy az ESET Endpoint Security megfelelően legyen konfigurálva. A nem hozzáértő módosítások vagy beállítások következtében csökkenhet a kliensek védettsége és védelmi szintje. Ha nem szeretné, hogy a felhasználók hozzáférjenek a haladó beállításokhoz, egy rendszergazda jelszóval levédheti a beállításokat.

A rendszergazda egy házirend létrehozásával jelszóval megvédheti az ESET Endpoint Security speciális beállításait a csatlakoztatott kliensszámítógépeken. Új házirend létrehozása:

  1. Az ESET PROTECT Webkonzolban kattintson a Házirendek menüpontra a bal oldali főmenüben.
  2. Kattintson az Új házirend gombra.
  3. Nevezze el az új házirendet, és – ha szeretné – adjon meg egy rövid leírást. Kattintson a Folytatás gombra.
  4. A termékek listájában válassza ki az ESET Endpoint for Windows elemet.
  5. Kattintson a Felhasználói felület elemre a Beállítások listában, majd bontsa ki a Hozzáférési beállítások szakaszt.
  6. Az ESET Endpoint Security verziójának megfelelően a csúszkára kattintva engedélyezze a Jelszó a beállítások védelméhez funkciót. Vegye figyelembe, hogy az ESET Endpoint 7-es és újabb verziói fejlett védelmet nyújtanak. Ha az Endpoint-termékek 7-es és újabb, illetve 6-os verziója is megtalálható a hálózaton, azt javasoljuk, hogy az egyes verziókhoz hozzon létre külön házirendet különböző jelszavakkal.
  7. Az előugró ablakban hozzon létre egy új jelszót, erősítse meg, majd kattintson az OK gombra. Kattintson a Tovább gombra.
  8. Rendelje hozzá a házirendet a kliensekhez. Kattintson a Hozzárendelés elemre, és válassza ki a jelszóval védeni kívánt számítógépeket vagy számítógépcsoportokat. Az OK gombra kattintva erősítse meg a beállítást.
  9. Ellenőrizze, hogy az összes védeni kívánt számítógép megtalálható-e a céllistában, majd kattintson a Folytatás gombra.
  10. Tekintse át a házirend-beállításokat az összegzésben, majd a Befejezés kattintva mentse az új házirendet.
PASSWORD_PROTECTED_SETTINGS