Kontrol af realtidsbeskyttelse

For at bekræfte, at beskyttelse i realtid arbejder og registrerer virus skal der bruges en testfil fra eicar.com. Denne testfil er en uskadelig fil, der registreres af alle antivirusprogrammer. Filen blev oprettet af EICAR-firmaet (European Institute for Computer Antivirus Research) til at teste antivirusprogrammets funktionalitet.

Filen kan hentes på http://www.eicar.org/download/eicar.com
Når du har angivet denne URL-adresse i din browser, få du vist en meddelelse om, at truslen er fjernet.