Web og e-mail

Konfiguration af Web og e-mail findes under Opsætning > Web og e-mail. Herfra kan du få adgang til mere detaljerede programindstillinger.

PAGE_SETTINGS_ANTISPAM

Sikker browser – Beskytter dine følsomme data, mens du browser online.

I modulet Webkontrol kan du konfigurere indstillinger, der giver administratorer automatiserede værktøjer, som hjælper med at beskytte deres arbejdsstationer og angive begrænsninger for browsing på internettet. Formålet med webkontrolfunktionaliteten er at forhindre adgang til sider med upassende eller skadeligt indhold. Se Webkontrol for at få flere oplysninger.

Forbindelse til internettet er en standardfunktion i personlige computere. Desværre er internettet også blevet hovedmediet til distribution af skadelig kode. Af den grund er det vigtigt, at du nøje overvejer dine indstillinger or Internetbeskyttelse.

Beskyttelse af e-mailklienter kontrollerer e-mailkommunikation, der modtages via POP3(S)- og IMAP(S)-protokollerne. Ved hjælp af plug-in-programmet til din e-mailklient kontrollerer ESET Endpoint Security al kommunikation fra e-mailklienten.

Antispambeskyttelse filtrerer uønskede e-mail-meddelelser.

Når du klikker på tandhjulet GEAR ud for Antispambeskyttelse, bliver følgende indstillinger tilgængelige:

Konfigurer – Åbner avancerede indstillinger for beskyttelse af e-mailklienter og antispambeskyttelse.

Brugerens adresseliste – Åbner en dialogboks, hvor du kan tilføje, redigere eller slette e-mailadresser, der anses for at være sikre eller usikre. I henhold til regler, der er defineret her, scannes e-mail fra disse adresser ikke, eller de behandles som spam. Klik på Brugers undtagelsesliste for at åbne en dialogboks, hvor du kan tilføje, redigere eller slette e-mailadresser, der kan være udsat for spoofing eller brugt til at sende spam. E-mail-meddelelser, der er modtaget fra adresse i undtagelseslisten bliver altid scannet for spam.

Anti-Phishing-beskyttelse er et andet beskyttelseslag, der styrker forsvaret mod ulovlige websteder, som forsøger at anskaffe adgangskoder og andre følsomme oplysninger. Anti-Phishing-beskyttelse findes i ruden Opsætning under Web og e-mail. Se Anti-Phishing-beskyttelse for at få flere oplysninger.

Du kan deaktivere internet/e-mail/anti-phishing-/antispam beskyttelsesmodulet midlertidigt ved at klikke på MODULE_ENABLED.