Help en ondersteuning

ESET Endpoint Security bevat probleemoplossingsfuncties en ondersteuningsinformatie waarmee u eventuele problemen kunt oplossen.

ICON_HELP_PRODUCT Geïnstalleerd product

Info over ESET Endpoint Security: hier wordt informatie weergegeven over uw exemplaar van ESET Endpoint Security.

Problemen met producten oplossen: klik op deze koppeling om oplossingen te vinden voor de meest voorkomende problemen.

Licentieproblemen oplossen: klik op deze koppeling om oplossingen te vinden voor problemen met activering of licentiewijzigingen.

Licentie wijzigen: klik om het activeringsvenster weer te geven en uw product te activeren.

ICON_HELP_HELP Help-pagina: klik op deze koppeling om de Help-pagina's van ESET Endpoint Security te openen.

ICON_HELP_TECHNICAL_SUPPORT Technische ondersteuning

Ondersteuning aanvragen: als u geen antwoord op uw probleem kunt vinden, kunt u dit formulier op de ESET-website gebruiken om snel contact op te nemen met de afdeling Technische ondersteuning. Op basis van uw instellingen wordt het venster Uw systeemconfiguratiegegevens verzenden weergegeven voordat u het webformulier invult.

Details voor Technische ondersteuning: als u daarom wordt gevraagd, kunt u gegevens kopiëren en verzenden naar ESET Technische ondersteuning (zoals productnaam, productversie, besturingssysteem en processortype).

ESET Log Collector: verwijst naar het artikel in de ESET -kennisbank, waar u ESET Log Collector kunt downloaden. Dit is een toepassing die informatie en logbestanden op een computer verzamelt, zodat problemen sneller kunnen worden opgelost. Raadpleeg de onlinegebruikersgids voor ESET Log Collector voor meer informatie.

Schakel Geavanceerde logboeken in om geavanceerde logbestanden te maken voor alle beschikbare functies om ontwikkelaars te helpen bij het diagnosticeren en oplossen van problemen. Het minimale detailniveau voor logbestanden is ingesteld op Diagnostisch. Geavanceerde logboekregistratie wordt na twee uur automatisch uitgeschakeld, tenzij u dit eerder stopt door te klikken op Geavanceerde logboekregistratie stoppen. Wanneer alle logbestanden zijn gemaakt, wordt het meldingsvenster weergegeven dat direct toegang geeft tot de map Diagnostisch met daarin de gemaakte logbestanden.

ICON_HELP_KB Kennisbank: in de ESET-kennisbank staan antwoorden op veelgestelde vragen en aanbevolen oplossingen voor verschillende problemen. De kennisbank wordt regelmatig bijgewerkt door de technisch specialisten van ESET en vormt zo een krachtig hulpmiddel voor het oplossen van diverse problemen.