Geavanceerde instellingen van Beveiligde browser

Deze instellingen zijn beschikbaar in Geavanceerde instellingen (F5) > Web en e-mail > Beveiligde browser.

icon_section Basis

Beveiligde browser inschakelen: als ingeschakeld, wordt de lijst met beveiligde websites actief en kunt u het venster Beveiligde websites openen.

Website-omleiding

Omleiding naar beveiligde websites inschakelen: indien ingeschakeld, worden websites op de lijst met beveiligde websites en de interne lijst voor internetbankieren omgeleid naar de beveiligde browser.

Beveiligde websites: een lijst met websites waarvoor u kunt selecteren welke browser (normaal of beveiligd) wordt geopend. Er wordt een ESET-logo weergegeven in uw browserkader om aan te geven dat veilig surfen actief is.

Beveiligde pagina's voor online bankieren en betalen: standaard uitgeschakeld. Naast de lijst in Beveiligde websites worden websites in de interne lijst van ESET doorgestuurd naar de browser die door ESET wordt beveiligd. De door ESET geïdentificeerde websites worden regelmatig bijgewerkt.

Beveiligde browser

Uitgebreide geheugenbeveiliging inschakelen: indien ingeschakeld, wordt het geheugen van de beveiligde browser beschermd tegen inspectie door andere processen.

Toetsenbordbeveiliging inschakelen: indien ingeschakeld, wordt informatie die via het toetsenbord in een beveiligde browser wordt ingevoerd, verborgen voor andere toepassingen. Dit verhoogt bescherming tegen keyloggers.

Interactieve waarschuwingen voor Beveiligde browser configureren: hiermee kunt u het venster Interactieve waarschuwingen openen.