Loggføring og oppretting av regler eller unntak fra logg

Som standard logger ESET-brannmuren ikke alle blokkerte tilkoblinger. Hvis du vil se hva brannmuren har blokkert, må du aktivere Avansert logging for nettverksbeskyttelse i delen Diagnostikk i Avanserte oppsett under Verktøy > Diagnostikk. Hvis du ser noe i loggen som du ikke vil at brannmuren skal blokkere, kan du opprette en regel eller IDS-regel for det ved å høyreklikke på det aktuelle elementet og velge Ikke blokker lignende hendelser i fremtiden. Vær oppmerksom på at loggen over alle blokkerte tilkoblinger kan inneholde tusenvis av elementer, og det kan være vanskelig å finne en spesifikk tilkobling i denne loggen. Du kan slå av logging når du har løst problemet ditt.

For mer informasjon om loggen, se Loggfiler.

note

Bruk logging for å se i hvilken rekkefølge brannmuren blokkerte bestemte regler. Ved å opprette regler fra loggen, kan du dessuten opprette regler som gjør akkurat det du vil.