Opprett regel fra logg

Med den nye versjonen av ESET Endpoint Security kan du opprette en ny regel fra loggen. Fra hovedmenyen klikker du på Verktøy > Loggfiler. Velg Nettverksbeskyttelse fra rullegardinmenyen, høyreklikk på ønsket loggoppføring og velg Ikke blokker lignende hendelser i framtiden fra hurtigmenyen. Et varslingsvindu viser den nye regelen.

Før du kan opprette nye regler fra loggen, må ESET Endpoint Security være konfigurert med følgende innstillinger:

sett laveste detaljnivå for loggføring til Diagnostisering i Avansert oppsett (F5) > Verktøy > Loggfiler,

aktiver Visningsvarsler også for innkommende angrep mot sikkerhetshull i Avansert oppsett (F5) > Nettverksbeskyttelse > Beskyttelse mot nettverksangrep > Avanserte alternativer > Inntrengingspåvisning.