Verktøy

Verktøy-menyen inneholder moduler som bidrar til å forenkle programadministrasjon og inneholder ytterligere alternativer for avanserte brukere.

Denne menyen inneholder følgende verktøy:

Loggfiler

Sikkerhetsrapport (for ikke-administrerte endepunkter)

Prosesser som kjører (hvis ESET LiveGrid® er aktivert i ESET Endpoint Security)

Se på aktivitet

Planlegger

Nettverkstilkoblinger (hvis Brannmur er aktivert i ESET Endpoint Security)

Sikker nettleser (deaktivert i ESET Endpoint Security som standard)

ESET SysInspector

ESET SysRescue Live – Omdirigerer deg til ESET SysRescue Live-nettstedet, der du kan laste ned ESET SysRescue Live .iso CD/DVD-bildet.

Karantene

Send inn eksempel for analyse – Lar deg sende inn en mistenkelig fil for analyse til ESET Research Lab (er muligens ikke tilgjengelig, avhengig av konfigurasjonen av ESET LiveGrid®).

PAGE_TOOLS