Nettkontroll

I delen Nettkontroll kan du konfigurere innstillinger som beskytter firmaet mot fare for rettslig ansvar. Nettkontroll kan regulere tilgang til nettsteder som krenker intellektuell eiendomsrett. Målet er å forhindre at ansatte får tilgang til sider med uegnet eller skadelig innhold, eller sider som kan ha negativ innvirkning på produktiviteten.

Med nettkontroll kan du blokkere nettsider som kan inneholde potensielt støtende materiale. I tillegg kan arbeidsgivere eller systemadministratorer hindre tilgang til mer enn 27 forhåndsdefinerte nettstedskategorier og over 140 underkategorier.

Nettkontroll er deaktivert som standard. Hvis du vil aktivere Nettkontroll:

1.Trykk på F5 for å gå inn i Avansert oppsett, og utvid Nett og e-post > Nettkontroll.

2.Velg Aktiver nettkontroll for å aktivere nettkontroll i ESET Endpoint Security.

3.For å konfigurere tilgang til bestemte nettsider, klikk på Rediger ved siden av Regler for å få tilgang til Regelredigering for nettkontroll-vinduet.

CONFIG_WEB_CONTROL

I feltene Blokkert nettsidemelding og Blokkert nettsidegrafikk kan du enkelt tilpasse meldingen som vises når et nettsted er blokkert.

note

I tilfelle du ønsker å blokkere alle nettsider og bare la noen være tilgjengelige, bruk URL-adressebehandling.