Tilpasning av melding om blokkert nettside

I feltene Blokkert nettsidemelding og Blokkert nettsidegrafikk kan du enkelt tilpasse meldingen som vises når et nettsted er blokkert.

Dette er standardmeldingen og -utformingen for nettleservarselet når en bruker prøver å få tilgang til et blokkert nettsted:

DIALOG_WEBSITE_BLOCKED

Bruk

La oss blokkere nettstedskategorien «Våpen».

Et eksempel på en melding om en blokkert nettside kan være:

Nettsiden %URL_OR_CATEGORY% ble blokkert fordi den anses som upassende eller inneholder skadelig innhold.
Kontakt administrator for detaljer.

Variabel

Beskrivelse

%CATEGORY%

Blokkert nettkontroll-kategori.

%URL_OR_CATEGORY%

Blokkert nettkontroll-nettsted eller -kategori (avhengig av nettkontroll-blokkeringsregelen).

%STR_GOBACK%

Verdi for «Gå tilbake»-knappen.

%product_name%

Navnet på ESET-produktet (ESET Endpoint Security)

%product_version%

Versjonen av ESET-produktet.

Et eksempel på blokkert nettsidegrafikk kan være:

Bildestørrelsen (bredde og høyde) skaleres automatisk om bildet er for stort.

Konfigurasjonen i ESET Endpoint Security ser slik ut:

CONFIG_WEB_CONTROL_CUSTOMIZE

Det tilpassede nettleservarselet når en bruker prøver å få tilgang til et blokkert nettsted, ser slik ut:

DIALOG_WEBSITE_BLOCKED_CUSTOM