Legg til eller rediger utelatelse av deteksjon

Ekskluder gjenkjenning

Et gyldig ESET-deteksjonsnavn må angis. For å finne et gyldig deteksjonsnavn, se Loggfiler, og velg Deteksjoner fra rullegardinmenyen Loggfiler. Dette er nyttig når en falsk positiv prøve oppdages i ESET Endpoint Security. Utelatelser for virkelige infeksjoner er svært farlig. Vurder å bare utelate filene eller katalogene det gjelder, ved å klikke på i feltet Bane og/eller bare for et midlertidig tidsrom. Utelatelser gjelder også Potensielt uønskede programmer, potensielt utrygge programmer og mistenkelige programmer.

Se også Utelatelsesformat for baner.

DIALOG_EXCLUDE_THREAT

Se eksempelet på utelatelse av deteksjon nedenfor.

Utelukk hash

Utelater en fil basert på en spesifisert hash SHA-1, uansett filtype, plassering, navn eller filendelse.

DIALOG_EXCLUDE_HASH

example

For å utelate en spesifikk deteksjon ved navn, skriver du inn det gyldige deteksjonsnavnet:

Win32/Adware.Optmedia

Du kan også bruke følgende format når du utelukker en deteksjon fra varselvinduet i ESET Endpoint Security:

@NAME=Win32/Adware.Optmedia@TYPE=ApplicUnwnt
@NAME=Win32/TrojanDownloader.Delf.QQI@TYPE=Trojan
@NAME=Win32/Bagle.D@TYPE=worm

Kontrollelementer

Legg til – Utelukker objekter fra gjenkjenning.

Rediger – Lar deg redigere valgte oppføringer.

Fjern – Fjerner valgte oppføringer (CTRL + klikk for å velge flere oppføringer).