Beskyttelse for nettilgang

Internett-tilkobling er en standardfunksjon på en PC. Dessverre har det også blitt hovedmediet for overføring av skadelig kode. Beskyttelse for nettilgang skjer ved overvåkning av kommunikasjonen mellom nettlesere og eksterne servere og er i samsvar med reglene for HTTP (Hypertext Transfer Protocol) og HTTPS (kryptert kommunikasjon).

Tilgang til nettsider det er kjent at har skadelig innhold blokkeres før innholdet lastes ned. Alle andre nettsider skannes av ThreatSense skannemotoren når de lastes ned og blokkerer hvis skadelig innhold oppdages. Beskyttelse for nettilgang tilbyr to nivåer av beskyttelse, blokkering etter svarteliste og blokkering etter innhold.

Vi anbefaler sterkt at Beskyttelse for nettilgang aktiveres. Du får tilgang til dette alternativet fra hovedvinduet i ESET Endpoint Security ved å navigere til Oppsett > Internett-beskyttelse > Beskyttelse for nettilgang.

PAGE_SETTINGS_ANTISPAM

Beskyttelse for nettilgang viser denne meldingen i nettleseren din når nettstedet er blokkert:

WEB_BLOCKED

note

De følgende ESET kunnskapsbase-artiklene kan være tilgjengelige kun på engelsk:

Fjern blokkeringen av et trygt nettsted på en individuell arbeidsstasjon i ESET Endpoint Security

Fjern blokkeringen av et trygt nettsted på et endepunkt ved bruk av ESET Security Management Center

Følgende alternativer er tilgjengelige i Avansert oppsett (F5) > Nett og e-post > Beskyttelse for nettilgang:

Grunnleggende – for å aktivere eller deaktivere denne funksjonen fra Avansert oppsett.

Nettprotokoller – lar deg konfigurere overvåking for disse standardprotokollene, som brukes av de fleste nettlesere.

URL-adresseadministrasjon – lar deg angi URL-adresser som du vil blokkere, tillate eller utelate fra kontroll.

ThreatSense-parametere – Avansert oppsett for virusskanner – lar deg konfigurere innstillinger for typer objekter som skal skannes (e-poster, arkiver, osv.), gjenkjenningsmetoder for Beskyttelse for nettilgang, osv.

CONFIG_WEB_ACCESS