Nettprotokoller

Som standard er ESET Endpoint Security konfigurert til å overvåke HTTP-protokollen som brukes av de fleste nettlesere.

Oppsett av HTTP-skanner

HTTP-trafikk på alle porter for alle programmer.

Oppsett av HTTPS-skanner

ESET Endpoint Security støtter også HTTPS-protokollkontroll. HTTPS-kommunikasjon bruker en kryptert kanal til å overføre informasjon mellom server og klient. ESET Endpoint Security kontrollerer kommunikasjon med protokollene SSL (Secure Socket Layer) og TLS (Transport Layer Security). Programmet vil bare skanne trafikk på porter (443, 0-65535) som er definert i Porter som brukes av HTTPS-protokollen, uavhengig av operativsystemversjonen.

Kryptert kommunikasjon vil skannes som standard. For å vise skanneroppsettet, naviger til SSL/TLS i Avansert oppsett, klikk Web og e-post > SSL/TLS og aktiver Aktiver SSL/TLS-protokollfiltrering-alternativet.