Varslinger

For å administrere måten ESET Endpoint Security kommuniserer hendelser med brukeren på, gå til Avansert oppsett (F5) > Verktøy > Varsler. Dette konfigureringsvinduet lar deg angi følgende typer meldinger:

Programvarsler – Viser programmets hovedvindu.

Skrivebordsvarsler – Et skrivebordsvarsel vises som et lite popup-vindu ved siden av systemoppgavelinjen.

E-postvarsler – E-postvarsler sendes til den angitte e-postadressen.

Tilpasning av varsler – Legg til egendefinert melding til f.eks. et skrivebordsvarsel.

I avsnittet Grunnleggende bruker du de tilhørende bryterne for å justere følgende:

Skift

Standard

Beskrivelse

Vis varsler på skrivebordet

SWITCH_ENABLED

Deaktiver for å skjule popup-varsler ved siden av systemoppgavelinjen. Vi anbefaler at du holder dette alternativet aktivert slik at produktet kan informere deg når en ny hendelse oppstår.

Ikke vis varsler når …

SWITCH_ENABLED

Behold Ikke vis varslinger når programmer kjører i fullskjermmodus aktivert for å undertrykke alle ikke-interaktive varsler.

Vis varsler for sikkerhetsrapporter

SWITCH_DISABLED

Aktiver for å motta varsel når en ny versjon av Sikkerhetsrapport er generert (kun tilgjengelig hvis dette ikke styres av ESET Security Management Center).

Vis varsel om vellykket oppdatering

SWITCH_DISABLED

Aktiver for å motta et varsel når produktet oppdaterer sine komponenter og deteksjonsmotormoduler.

Send hendelsesvarsler på e-post

SWITCH_DISABLED

Aktiver for å aktivere E-postvarsler.

For å aktivere eller deaktivere bestemte Programvarsler, klikk Rediger ved siden av Programvarsler.

CONFIG_NOTIFICATIONS