Applikasjonsvarsler

For å justere synligheten til programvarsler (vises nederst til høyre på skjermen), gå til Verktøy > Varsler > Grunnleggende > Programvarsler i Avansert oppsett-treet for ESET Endpoint Security.

Liste over varsler er delt inn i tre kolonner. Varslingsnavn sorteres etter kategorier i første kolonne. For å endre måten produktet varsler om nye programhendelser på, merk av i boksene i de tilsvarende kolonnene Vis på hjemmeside og Send via e-post.

CONFIG_NOTIFICATIONS_APPLICATION

Hvis du vil angi generelle innstillinger for skrivebordsvarsler, for eksempel hvor lenge en melding skal vises eller minste detaljnivå for visning av hendelser, se Skrivebordsvarsler i Avansert oppsett > Verktøy > Meldinger.

Hvis du vil angi e-postmeldingsformat og konfigurere SMTP-serverinnstillinger, se E-postvarsler i Avansert oppsett > Verktøy > Varsler.

note

Hvis du vil konfigurere varslene Fil analysert og Fil ikke analysert mens du bruker ESET Dynamic Threat Defense, må Proaktiv beskyttelse settes til Blokker utføring frem til analyseresultatet er mottatt.