Skanninger etter skadelig programvare

Skanninger etter skadelig programvare-delen er tilgjengelig i Menyen for avanserte oppsett. Trykk på F5 -tasten, klikk på Deteksjonsmotor > Skanninger etter skadelig programvare, og tilby alternativer for valg av skanneparametere. Denne delen inneholder følgende alternativer:

Valgt profil – et spesifikt sett med parametere som brukes ved skanning etter behov.
For å opprette en ny profil, klikk på Rediger ved siden av Liste over profiler. Se Skanneprofiler for flere detaljer.

Beskyttelse ved behov og maskinlæringsbeskyttelse – se deteksjonsmotor (7.2 og nyere).

Skann mål – Hvis du ønsker å skanne et bestemt mål, kan du klikke på Rediger ved siden av Skann mål, og velge et alternativ fra rullegardinmenyen, eller velge spesifikke mål fra mappestrukturen (trestrukturen). Se Skann mål for flere detaljer.

ThreatSense-parametere – Avanserte oppsettalternativer, for eksempel filtyper du vil kontrollere, gjenkjenningsmetoder som brukes osv. finner du i denne delen. Klikk for å åpne en kategori med avanserte skanneralternativer.