Skann mål

Med vinduet med skannemål kan du definere hvilke objekter (minne, stasjoner, sektorer, filer og mapper) som skannes for infiltrasjoner.

I rullegardinmenyen til Skann mål kan du velge forhåndsdefinerte skannemål.

Profil Innstillinger – Velg mål angitt i den valgte skanneprofilen.

Flyttbare medier – Velger disketter, USB-lagringsenheter, CD/DVD.

Lokale stasjoner – Velger alle systemharddisker.

Nettverksstasjoner – Velger alle tilordnede nettverksstasjoner.

Egendefinert valg – Avbryter alle tidligere valg.

Mappestrukturen (trestrukturen) inneholder også spesifikke skannemål.

Driftsminne – Skanner alle prosesser og data som for øyeblikket brukes av driftsminnet.

Oppstartssektorer/UEFI – Skanner Oppstartssektorer og UEFI for tilstedeværelse av skadelig programvare. Les mer om UEFI-skanneren i ordlisten.

WMI-database – Skanner hele Windows Management Instrumentation WMI-databasen, alle navneområder, alle klasseforekomster og alle egenskaper. Søker etter referanser til infiserte filer eller skadelig programvare som er innebygd som data.

Systemregister – Skanner hele systemregisteret, alle nøkler og alle undernøkler. Søker etter referanser til infiserte filer eller skadelig programvare som er innebygd som data. Når du rengjør deteksjonene, forblir referansen i registeret for å sikre at ingen viktige data går tapt.

For å gå raskt til et skannemål eller legge til målmapper eller målfiler, skriv inn målmappen i det tomme feltet under mappelisten.