Integrasjon med e-postklienter

E-postklienter som støttes for øyeblikket, er Microsoft Outlook, Outlook Express, Windows Mail, Windows Live Mail. E-postbeskyttelsen fungerer som en plugin-modul for disse programmene. Hovedfordelen med kontroll ved hjelp av plugin-modul er at den er uavhengig av protokollen som brukes. Når e-postprogrammet mottar en kryptert melding, blir den dekryptert og sendt til virusskanneren. Du finner en komplett liste over e-postklienter som støttes, inkludert versjoner, i følgende artikkel i ESETs kunnskapsbase.