Verktøylinjer i Outlook Express og Windows Mail

Outlook Express og Windows Mail-beskyttelsen fungerer som en plugin-modul. Etter at ESET Endpoint Security er installert, legges denne verktøylinjen, som inneholder antivirus/antispam -beskyttelsesalternativer, til i Outlook Express eller Windows Mail:

Spam – merker valgte meldinger som spam. Etter merking blir et "avtrykk" av meldingen sendt til en sentral server som lagrer spamsignaturer. Hvis serveren mottar flere lignende ”avtrykk” fra flere brukere, blir meldingen klassifisert som spam i fremtiden.

Ikke spam – merker valgte meldinger som ikke-spam.

Spamadresse – legger til en ny avsenderadresse i svartelisten. Alle meldinger som blir mottatt fra listen, blir automatisk klassifisert som spam.

warning

Vær på vakt mot spoofing – spoofing innebærer en endring av avsenders adresse på e-postmeldinger og brukes til å lure e-postmottakere til å lese og svare.

Klarert adresse – legger til en ny avsenderadresse i hvitelisten. Alle meldinger som blir mottatt fra adresser i hvitelisten, blir aldri automatisk klassifisert som spam.

ESET Endpoint Security – klikk på ikonet for å åpne hovedvinduet til ESET Endpoint Security.

Ny skanning av meldinger – gir deg anledning til å starte kontroll av e-post manuelt. Du kan angi hvilke meldinger som skal kontrolleres, og du kan aktivere ny skanning av mottatt e-post. For mer informasjon se Beskyttelse for e-postklient.

Konfigurer skanner – viser oppsettalternativene for beskyttelse for e-postklient.

Antispamoppsett – viser oppsettalternativene for Spambeskyttelse.

Brukergrensesnitt

Tilpass utseende – Verktøylinjens utseende kan tilpasses e-postklienten. Fjern markeringen for alternativet om å tilpasse utseendet uavhengig av e-postparameterne.

Vis tekst – viser beskrivelser av ikoner.

Tekst til høyre – Beskrivelsene av alternativene flyttes fra bunnen til høyre side av ikonene.

Store ikoner – viser store ikoner for menyalternativene.