Profiler tildelt til nettverksadaptere

Ved å bytte profiler, kan du raskt gjøre flere endringer i brannmurens atferd. Egendefinerte regler kan stilles inn og benyttes for bestemte profiler. Nettverksadapteroppføringer for alle adaptere på maskinen legges til listen Nettverksadaptere automatisk.

Kolonner

Name – Navnet til nettverksadapteren.

Standard brannmurprofil – Standardprofilen brukes når nettverkene du er koblet til ikke har en konfigurert profil, eller nettverksadapteren er stilt inn til ikke å bruke en nettverksprofil.

Foredra nettverkets profil - Nettverksadapter kan bruke brannmurprofil konfigurert for det tilkoblede, kjente nettverket. Hvis dette nettverket ikke har konfigurert profil eller nettverksadapteren er konfigurert for ikke å bruke nettverksprofilen, brukes adapterens standardprofil.

Kontrollelementer

Legg til – Legger til en ny nettverksadapter.

Rediger – Lar deg redigere en eksisterende nettverksadapter.

Fjern – Velg en nettverksadapter og klikk Fjern hvis du vil fjerne en nettverksadapter fra listen.

OK/Avbryt – Klikk OK hvis du vil lagre endringer eller klikk Avbryt for avslutte uten å lagre endringene.