Programendring oppdaget

Programendring oppdaget-funksjonen viser varslinger hvis endrede programmer, som det finnes en brannmurregel for, forsøker å opprette tilkoblinger. Dette er nyttig hvis du vil hindre at regler som er konfigurert for et program utnyttes av et annet program ved at den kjørbare filen for det opprinnelige programmet erstattes midlertidig eller permanent med den kjørbare filen for det andre programmet, eller ved ondsinnet å endre den kjørbare filen for det opprinnelige programmet.

Vår oppmerksom på at denne funksjonen ikke er ment å oppdage endringer i alle programmer generelt. Målet er å hindre misbruk av eksisterende brannmurregler, og bare regler som det finnes spesifikke brannmurregler for overvåkes.

Aktiver gjenkjenning av programendringer – Hvis dette alternativet er merket, blir det kontrollert om det skjer endringer i programmer (oppdateringer, infeksjoner, andre endringer). Når et modifisert program forsøker å opprette forbindelse, blir du varslet av brannmuren.

Tillat endringer av signerte (klarerte) programmer – Ikke varsle hvis programmet har samme gyldige digitale signatur bør og etter endringen.

Liste over programmer utelukket fra kontroll - Dette vinduet lar deg legge til eller fjerne individuelle applikasjoner for hvilke endringer som er tillatt uten varsel.