Oppsett for oppdatering

Oppdateringsmodulene er en viktig del av å skaffe full beskyttelse mot skadelig kode. Du bør følge nøye med på konfigurasjonen og bruken av oppdateringene. Fra hovedmenyen velger du Oppdater > Se etter oppdateringer for å se etter en nyere moduloppdatering.

Hvis lisensnøkkel ikke er angitt ennå, kan du ikke motta nye oppdateringer og du blir bedt om å aktivere produktet.

PAGE_UPDATE

Vinduet for Avansert oppsett (klikk Oppsett > Avansert oppsett i hovedmenyen, eller trykk F5 på tastaturet) inneholder flere oppdateringsalternativer. Du kan konfigurere avanserte oppdateringsalternativer, for eksempel oppdateringsmodus, proxyservertilgang, LAN-tilkoblinger og innstillinger for kopiopprettelse av deteksjonsmotor, ved å klikke på Oppdater i Avansert oppsett-treet.

Hvis du har problemer med en oppdatering, klikker du på Tøm for å fjerne den midlertidige oppdateringsbufferen.

CONFIG_UPDATE_ROLLBACK

Alternativet Velg automatisk i Profiler > Oppdateringer > Moduloppdateringer er aktivert som standard. Når du bruker en ESET-oppdateringsserver til å motta oppdateringer, anbefaler vi at du lar denne innstillingen være.

Hvis du ikke vil at varselet om vellykket oppdatering i systemstatusfeltet skal vises i nederste høyre hjørne av skjermen, må du utvide Profiler > Oppdateringer, klikke Rediger ved siden av Velg mottatte oppdateringsvarsler og juster deretter avmerkingsbokser for Deteksjonsmotor ble oppdatert.

CONFIG_UPDATE_PROFILES

For å oppnå optimal funksjonalitet er det viktig at programmet oppdateres automatisk. Dette er bare mulig hvis du tastet inn riktig lisensnøkkel i Hjelp og støtte > Aktiver produkt.

Hvis du ikke angir lisensnøkkelen etter installasjonen, kan du gjøre det når som helst. For mer detaljert informasjon om aktivering, kan du se Hvordan aktivere ESET Endpoint Security og skrive inn lisensdataene du mottok sammen med ESET-sikkerhetsproduktet i vinduet Lisensinformasjon.