Oppsett for soner

Det er nødvendig å konfigurere klarerte soner for å beskytte datamaskinen i et nettverksmiljø. Du kan la andre brukere få tilgang til datamaskinen ved å konfigurere en klarert sone for å tillate deling. Klikk Avansert oppsett (F5) > Nettverksbeskyttelse > Brannmur > Avansert > Soner for å få tilgang til innstillinger for klarerte soner.

Gjenkjenning av klarerte soner oppstår etter installasjon av ESET Endpoint Security og hver gang datamaskinen din kobler seg til et nytt nettverk. Det er derfor ikke nødvendig å definere den klarerte sonen. Som standard vises det et dialogboksvindu når det blir gjenkjent en ny sone, slik at du kan angi beskyttelsesnivå for sonen.

DIALOG_EPFW_TRUSTED_ZONE

important

En feil konfigurert klarert sone kan utgjøre en trussel mot datamaskinen.

note

Arbeidsstasjoner fra en klarert sone får som standard tilgang til delte filer og skrivere, har innkommende RPC-kommunikasjon aktivert og har tilgang til ekstern skrivebordsdeling.

Flere detaljer om nye funksjoner finner du i følgende ESET kunnskapsbase-artikkel:

Ny nettverkstilkobling oppdaget ESET Endpoint Security