Telepítési módszerek

Többféle módon telepíthetők az ESET Endpoint Security 8.x verziói a kliensszámítógépekre, ha nem az ESET Endpoint Security segítségével távolról telepíti a kliensszámítógépekre az ESET PROTECT, ESET Security Management Center vagy az ESET PROTECT Cloud segítségével.

Telepítse az ESET Endpoint Security 6.6.x verzióját, vagy frissítsen rá

Módszerek

Cél

Letöltési link

Telepítés az ESET AV Remover eszközzel

Az ESET AV Remover eszköz segítségével a rendszeren korábban telepített szinte bármely víruskereső szoftver eltávolítható a telepítés előtt.

64 bites letöltése
32 bites letöltése

***Telepítés (.exe)

Telepítési folyamat az ESET AV Remover nélkül.

N/A

Telepítés (.msi)

Üzleti környezetben érdemes az .msi telepítőcsomagot választani. Ennek oka leginkább az offline és a távoli központi telepítés, amelyek különböző eszközökkel, például az ESET Security Management Center segítségével hajthatók végre.

64 bites letöltése
32 bites letöltése

Parancssori telepítés

Az ESET Endpoint Security helyileg a parancssor segítségével telepíthető, illetve távolról az ESET PROTECT vagy ESET Security Management Center programban egy kliensfeladat végrehajtásával.

N/A

Központi telepítés GPO vagy SCCM segítségével

Használjon felügyeleti eszközöket – például GPO vagy SCCM – az ESET Management Agent és az ESET Endpoint Security kliensszámítógépekre való telepítéséhez.

N/A

Telepítés RMM-eszközökkel

Az RMM eszközhöz (Remote Management and Monitoring) használható ESET DEM beépülő modulok segítségével központilag telepíthető az ESET Endpoint Security a kliensszámítógépekre

N/A

Az ESET Endpoint Security több mint 30 nyelven áll rendelkezésre.