Telepítés (.exe)

Az .exe telepítő elindítása után a telepítővarázsló végigvezeti Önt a telepítési folyamaton.


important

Győződjön meg arról, hogy a számítógépen nincs másik víruskereső program telepítve. Ha több vírusvédelmi megoldás üzemel egy számítógépen, megzavarhatják egymás tevékenységét. Ajánlatos az esetleges további víruskereső programokat eltávolítani a rendszerből. Az általános víruskereső szoftverek eltávolítására szolgáló eszközök listáját tudásbáziscikkünk tartalmazza (angolul és néhány más nyelven).

INSTALLATION_WELCOME

1.Olvassa el a végfelhasználói licencszerződést, majd az Elfogadom választógombra kattintva jelezze, hogy elfogadja a benne foglaltakat. A feltételek elfogadását követően kattintson a Tovább gombra a telepítés folytatásához.

INSTALLATION_EULA

2.Adja meg, hogy engedélyezi-e az ESET LiveGrid® visszajelzési rendszert. Az ESET LiveGrid® segítségével az ESET azonnal és folyamatosan értesül az új fertőzésekről, így biztosíthatja ügyfelei fokozottabb védelmét. A rendszer lehetővé teszi, hogy a felhasználó elküldje az új kártevőket az ESET víruslaborjába, ahol elemzik és feldolgozzák az adatokat, és felveszik azokat a keresőmotorba.

3.A következő telepítési lépés a kéretlen alkalmazások felismerésének beállítása. További tudnivalókat erről a Kéretlen alkalmazások című fejezetben talál.

4.Utolsó lépésként a Telepítés gombra kattintva hagyja jóvá a telepítést. A Telepítési mappa módosítása gombra kattintva a kívánt mappába telepítheti az ESET Endpoint Security alkalmazást. A telepítés befejeződése után felszólítást kap az ESET Endpoint Security aktiválására.

INSTALLATION_THREATSENSE_NET