Tarkistuksen eteneminen

Tarkistuksen eteneminen -ikkunassa näkyy tarkistuksen nykyinen tila ja tietoja tiedostoista, joiden ollaan havaittu sisältävän haitallista koodia.

SCAN_WINDOW

note

On tavallista, että osaa tiedostoista, kuten salasanalla suojattuja tiedostoja tai tiedostoja, joita järjestelmä käyttää jatkuvasti (yleensä pagefile.sys ja tietyt lokitiedostot), ei voi tarkistaa.

Tarkistuksen eteneminen – Etenemispalkki näyttää tarkistettujen kohteiden tilan vielä tarkastamattomiin kohteisiin nähden. Tarkistuksen etenemisen tila määritetään vertaamalla tarkistukseen sisältyvien kohteiden kokonaismäärää ja jo tarkistettujen kohteiden määrää.

Kohde – Tällä hetkellä tarkistettavan kohteen nimi ja sijainti.

Löydetyt uhat – Näyttää tarkistuksessa löytyneiden uhkien kokonaismäärän.

Keskeytä – Keskeyttää tarkistuksen.

Jatka – Tämä asetus on näkyvissä, kun tarkistusprosessi on keskeytetty. Voit palata jatkaa tarkistusta valitsemalla Jatka.

Pysäytä – Lopettaa tarkistuksen.

Vieritä tarkistuslokia – Jos tämä asetus on käytössä, tarkistuslokia vieritään automaattisesti alaspäin, kun uusia merkintöjä lisätään, jolloin uusimmat merkinnät ovat näkyvissä.

SCAN_WINDOW_BACKGROUND