Tarkkaile tapahtumia

Jos haluat nähdä nykyisen Tiedostojärjestelmätoiminto kaaviomuodossa, valitse Työkalut > Tarkkaile tapahtumia. Kaavion alaosassa on aikajana, joka näyttää tiedostojärjestelmän toiminnot reaaliaikaisesti valitun aikajakson mukaan. Voit vaihtaa aikajaksoa Päivitysväli-alasvetovalikosta.

PAGE_ACTIVITY

Käytettävissäsi ovat seuraavat asetukset:

Siirry: 1 sekunti – Kaavio päivittyy sekunnin välein, ja aikajana kattaa viimeiset 10 minuuttia.

Siirry: 1 minuutti (edelliset 24 tuntia) – Kaavio päivittyy minuutin välein, ja aikajana kattaa viimeiset 24 tuntia

Siirry: 1 tunti (edellinen kuukausi) – Kaavio päivittyy tunnin välein, ja aikajana kattaa viimeisen kuukauden

Siirry: 1 tunti (valittu kuukausi) – Kaavio päivittyy tunnin välein, ja aikajana kattaa viimeiset X valittua kuukautta.

Pystyakseli Tiedostojärjestelmätoiminto -kaaviossa näyttää luettujen (siniset) ja kirjoitettujen (turkoosi) tietojen määrän. Molemmat tiedot annetaan kilotavuina (kt), megatavuina (Mt) tai gigatavuina (Gt). Jos siirrät hiiren luettujen tai kirjoitettujen tietojen kohdalle kaavion alla olevassa selitteessä, kaaviossa näytetään vain kyseisen aktiviteettityypin tiedot.

Voit myös valita alasvetovalikosta Verkkotoiminto. Kaavionäkymä ja sen asetukset ovat samat tiedostojärjestelmän ja verkkotoimintojen toiminnoille sillä erotuksella, että verkkotoiminnoissa näytetään vastaanotettujen tietojen määrä (sininen) ja lähetettyjen tietojen määrä (turkoosi).