Palomuurisääntöjen luettelo

Palomuurisääntöjen luettelo on kohdassa Lisäasetukset (F5) > Verkon suojaus > Palomuuri > Perus. Voit avata sen napsauttamalla Säännöt-kohdan vierestä Muokkaa.

Sarakkeet

Nimi – Säännön nimi.

Käytössä – Näyttää onko sääntö käytössä vai pois käytöstä. Sääntö aktivoidaan valitsemalla sääntöä vastaava valintaruutu.

Protokolla – Internet-protokolla, jossa tätä sääntöä voi käyttää.

Profiili – Näyttää palomuurin, jolle tämä sääntö on voimassa.

Toimenpide – Näyttää yhteyden statuksen (estä/salli/kysy).

Suunta – Yhteyden suunta (tuleva/lähtevä/molemmat).

Paikallinen – Paikallisen tietokoneen etä-IPv4- tai IPv6-osoite/alue/aliverkko.

Etä – Etätietokoneen etä-IPv4- tai IPv6-osoite/alue/aliverkko.

Sovellukset – Sovellus, jota sääntö koskee.

DIALOG_EPFW_APP_TREE_RULES_PAGE

Valvontaelementit

LisääLuo uuden säännön.

Muokkaa – Muokkaa aiemmin luotua sääntöä.

Poista – Poistaa aiemmin luodun säännön.

Kopioi – Luo kopion valitusta säännöstä.

Näytä sisäänrakennetut (ennalta määritetyt) säännöt – tuotteen ESET Endpoint Security ennalta määrittämät säännöt, joilla sallitaan tai estetään tietyt yhteydet. Voit poistaa nämä säännöt käytöstä, mutta et voi poistaa ennalta määritettyä sääntöä.

UP_DOWN Ylin/ylös/alas/alin – Tämän avulla voit muokata sääntöjen tärkeystasoa (säännöt arvioidaan ylimmästä alimpaan).

note

Napsauta hakukuvaketta ICON_SCAN ylhäällä oikealla, niin voit hakea sääntöjä nimen, protokollan tai portin mukaan.