Jaettu paikallinen välimuisti

Jaettu paikallinen välimuisti voi parantaa suorituskykyä eritetyissä ympäristöissä (esimerkiksi virtuaalikoneissa) poistamalla kahdentuneen tarkistuksen verkossa. Tämä varmistaa, että kukin tiedosto tarkistetaan vain kerran ja tallennetaan jaettuun välimuistiin.

ESET Shared Local Cache on asennettava ja määritettävä ensin.

Lataa ESET Shared Local Cache.

Lisätietoja on ESET Shared Local Cache -online-ohjeissa.

Ota Välimuistiasetus-kytkin käyttöön, jotta voit tallentaa verkossasi tehtyjen tiedosto- ja kansiotarkistusten tiedot kohteeseen ESET Shared Local Cache. Jos teet uuden tarkistuksen, ESET Endpoint Security hakee tarkistettuja tiedostoja kohteesta ESET Shared Local Cache. Jos tiedostovastine löytyy, se jätetään pois tarkistuksesta.

Välimuistipalvelimen asetuksissa on seuraavat tiedot:

Isäntänimi – Sen tietokoneen isäntänimi tai IP-osoite, jossa ESET Shared Local Cache sijaitsee.

Portti – Tietoliikenteeseen käytettävän portin numero (sama kuin kohteessa ESET Shared Local Cache).

Salasana – Määritä salasana kohteelle ESET Shared Local Cache tarvittaessa.